Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a modelka Iva Frühlingová nedávno vydala svoji čtvrtou desku a shodou okolností ji křtila zrovna v den, kdy vyšlo najevo, že se její bývalý manžel Richard Krajčo (46) rozvádí. Na křest ji, stejně jako už hodně dlouhou dobu, nedoprovázel žádný partner. Mnozí tak mohli dojít k názoru, že je krásná Iva single.

Protože opatrné otázky odbývá mlžením, rozhodli jsme se na ni uhodit otevřeně. Má tedy partnera, nebo ne? "No, je to trochu složité," začala. Pak z ní ale konečně vylezla odpověď. "Nevím, jestli spolu jsme tak, jak je to běžné, ale pořád se vídám s přítelem Honzou, tím pilotem, víte? Ale oba pořád někde lítáme," svěřila.

S pilotem Honzou se přitom dala dohromady už před nějakými pěti nebo šesti lety, ale protože její partner nikdy publicitu moc nemusel, ve společnosti se s ní neobjevoval. Iva nám prozradila také to, že její přítel od doby, kdy jsme o něm slyšeli poprvé, vystřídal několik leteckých společností a také s kamarádem píše a vydává učebnice pro piloty.

A co se létání týče, snad konečně tentokrát poletí spolu. "Chystám se na dovolenou na Tenerife, je tam ještě hezky, a vybrala jsem místo, které je za horským hřebenem, takže tam nefouká. A pak bych ještě ráda v zimě do New Yorku," vypočítala Iva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám