Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Koupila si ultrabook v Alze a od té doby svůj nový přenosný počítač doslova zbožňuje.

Už nikdy bez ultrabooku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedávno jsem si zase vzpomněla, jaké to bylo, když jsem ještě byla sama. No sama, bez ultrabooku! Musela jsem na pracovní schůzky chodit s těžkým a nevzhledným notebookem, který vážil asi čtyři kilogramy a upřímně, ty dvě hodiny, co vydržela stárnoucí baterie, také nic moc. Všechno se změnilo nedávno. Před dvěma měsíci jsem si totiž v Alzáči koupila svůj první ultrabook.

Hurá za ultrabookem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O ultraboocích se toho napovídalo hodně. Naposledy, ještě jako nepolíbená a nezkušená, jsem viděla v televizi reklamu Alza.cz. Vtipná, říkala jsem si, když jsem pozorovala herce Tomáše Matonohu, jak si předělává doma starý notebook. Nadsázku beru, ale na řečičky nedám. Zrovna jsem řešila problém se starým notebookem a věděla jsem, že můj starouš už dosluhuje. Ultrabooky jsou prý ve všech ohledech lepší. No uvidíme!

Na nákup do Alzy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když už si mám pořídit ultrabook, chci jej od profesionálů. Na Alzáči jsem našla velmi pěkně popsáno, co všechno umí. Znělo to jako z pohádky. Jsou lehčí, výkonnější, tenčí, mohou mít dotykový displej, rychle startují a mají úžasný design. Napadlo mě, že si nechám poradit přímo na prodejně! Zašla jsem na showroom v Praze 7, kde mi všechny ty vychytávky pěkně ukázali. Hádejte, koupila jsem?

První chvíle s ultrabookem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Můj miláček je lehký, váží jen kilo. Nebolí mě záda a nosím jej v brašně, která se hodí k mému podzimnímu kabátku. A rychle startuje. Za 15 vteřin od zapnutí stahuji maily. A ještě jedna věc mne potěšila. Takhle jsem nikdy neoslnila své kámošky. Naše sleziny mají nové téma. Když dámy viděly ultrabook, bavily se jen o něm. Na další vínečko přišla vybavená Kamila, pak Dana a všichni čekáme, co se stane nyní. Lucie stále tenkého kamaráda nemá.

Alza.cz vždycky pomůže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Alza.cz mne vždycky dostane. Vždycky jsem si užívala tu jejich rychlost a spolehlivost. Když jsem zrovna potřebovala s něčím pomoci, ti jejich prodavači na pobočkách tomu, co prodávají, asi opravdu rozumí. Ultrabook mi nastavili, nainstalovali všechny potřebné programy a ještě mi jej pojistili proti rozbití. Alza.cz mne nikdy nezklamala a ještě ze mne udělala hvězdu před kamarádkami. Jo a Lucie už ho má také!

Další články

Načítám