Hlavní obsah
Článek

Na finále aktuálního ročníku SuperStar byli pozváni i finalisté minulých ročníků. Všichni, s nimiž Super.cz prohodil pár slov se shodli, že z výsledku diváckého hlasování byli zklamaní. Chlapci i děvčata se vesměs shodli, že nefandili Lukášovi Adamcovi, ale krásné blondýnce Gábině Gunčíkové.

"Blondýna musí fandit blondýně. Jako konkurence se jí nebojím. Ona je víc rocková," mínila vyšňořená Markéta Konvičková a své sympatie stejné soutěžící vyjádřila i zpěvačka Debbi, kterou pouhá účast v loňském semifinále dostala díky schopnému managementu do epicentra šoubyznysu. "Chápu, že víc hlasů posílají holky, ale podle mých slovenských kamarádek to u nich všeobecně takhle nebylo. U nás vlastně vyhrála jediná holka Aneta Langerová, které moc fandím," řekla Super.cz.

Další fanoušci Gábiny z řad exfinalistů SuperStar se rozhodli na závěrečný večírek aspoň přivést a představit svoje přítelkyně. "To je Martina, potkal jsem ji v baru ve Zlíně a odvezl si ji," prozradil o své rok a dva měsíce trvající známosti Michal Hudček. Ten stále tápe v tom, kam se v muzice vrtnout. "Moje dívka se jmenuje Nikolka, jsme spolu skoro rok, je studentka a potkali jsme se v kavárně, kde pracovala," přidal se Zbyněk Drda.

Tím, že o svém doprovodu prohlásil, že je to jeho slečna, překvapil perský princ Ali Amiri. "Je úžasná. Vůbec není vypočítavá jako ty ostatní," řekl o své přítelkyni Petře, která pracuje v cestovním ruchu a také ho studuje, Ali Amiri. "A nemá na těle vůbec žádné znaménko, které by se dalo odstranit," dodal  lékař - dermatolog, jenž kromě stálého úvazku v nemocnici Na Bulovce, začal i vyučovat na medicíně a pracuje také na soukromých klinikách.

Z objetí do objetí šel Miro Šmajda, který si na večer nechal natupírovat tu největší kštici na světě. Jeho konkurent z loňské řady si naopak kvůli kšeftu za sto tisíc korun nechal vyhlášení svého následovníka ujít.

Reklama

Další články

Načítám