Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Vágnerová se v neděli zúčastnila konkurzu na roli Christine v muzikálu Fantom opery. Dopadlo to ale katastrofálně. Tereze při závěrečném tónu vypadla čelist na obou stranách a s otevřenou pusou ji její přítel Filip Janeček vezl do nemocnice.

Tereza o roli hodně stála, byla z toho velmi nešťastná. Proto jí producent muzikálu František Janeček dovolil, aby na konkurz přišla znovu. "Vážím si toho, že mě pan doktor Janeček nechal znovu předstoupit před porotu. Jak řekl pan režisér Petr Novotný, stejně jako sportovec, který spadne a musí znovu co nejdříve na start, i pro mě bylo důležité jít hned poté, co mi to schválí lékař, na pódium," řekla Super.cz Tereza.

"Bylo to, jako když se stane ten nejhorší profesní sen realitou. Teď čekám na výsledek prvního kola. Včera mi ještě po konkurzu srovnávali druhý krční obratel, dnes mám již baletní trénink. Když jsem stála před dvěma dny na pódiu s vyhozenou sanicí, promítalo se mi v hlavě všechno to úsilí, které jsem věnovala přípravě. I proto jsem včera předstoupila zas a měla jsem moc dobrý pocit i z taneční části konkurzu," dodala Vágnerová, dcera Karla Vágnera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám