Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Iveta Vítová (40) je ve 40. týdnu těhotenství a tento týden má termín porodu. Příchod prvního potomka očekává každým dnem. Ještě před velkým dnem stihla vyrazit na akci kliniky asistované reprodukce, kde přivítali měsíční Nikolku, která je již tisícím človíčkem, jemuž pomohli na svět.

"Měla bych během těchto dní rodit. Původní termín porodu je v sobotu 12. 9. 2013, tak uvidíme. Byla jsem zde ujištěna, že tu mají lékaře, že v nejhorším bych porodila tady," smála se Iveta.

"Cítím se dobře, miminku se nikam nechce, asi se má také dobře. Byla bych ale ráda, kdyby už byl porod za mnou. Poslední tři týdny už jsou docela náročné," upřesnila Iveta, která vypadá skvěle. Málokdo by hádal, že má nahoře celých osmnáct kilogramů.

Vítová prozradila, že bude rodit v podolské porodnici. "Budu rodit přirozeně, pokud vše bude v pořádku. Přirozená cesta je podle mě ta nejsprávnější," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám