Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Holky z české dívčí kapely 5Angels slaví ohromné úspěchy. Tuto sobotu zpívají na obří hudební akci Big Gig ve Wembley na dvojitém koncertu před 25 tisíci diváky v odpolední show ve dvě a pak znovu od sedmi. Ale na žádné oslavy nebude čas, děvčata totiž spěchají na koncert do kulturáku v Litoměřicích.

5Angels vystupují ve Wembley po boku dnešních světových hvězd, jako jsou třeba Little Mix, Union J atd. Holky měly z pracovních důvodů zůstat v Anglii až do pondělí, ale vzhledem k naplánované hudební show v neděli v Litoměřicích okamžitě po večerní show odjíždějí do hotelu, aby se pár hodin vyspaly, a již v půl šesté ráno musejí na letiště a rychle přeletět do České republiky.

Okamžitě z letiště odjíždějí na zvukové zkoušky do Litoměřic, aby byly připraveny na podvečerní show. V žádném případě vůbec nechtěly slyšet o tom, že by se show překládala. To prý radši nebudou spát, aby akci v Česku prostě stihly. Vždy chtějí být se svými fanoušky a rozhodně si uvědomují, odkud pocházejí. Své fanoušky milují a vzkazují jim, aby přijeli do Litoměřic, kde se mohou těšit i na nové songy, které již pocházejí z anglické produkce.

5Angels v polovině prosince začínají britské turné s chlapeckým boy bandem Union J, který v popularitě rychle dohání své kolegy z One Direction. Holky s kluky jako předkapelou projedou 23 koncertů po celé Anglii, Walesu, Skotsku a také Irsku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám