Hlavní obsah
Famous
Článek

Princ Harry (39) se prý v roce 2014 ožení. Devětadvacetiletý člen britské královské rodiny údajně přesvědčil svou o pět let mladší partnerku Cressidu Bonas, aby se vzdala obyčejného života a stala se nejen vdanou paní, ale také členkou britské královské rodiny se všemi výsadami i povinnostmi.

Cressida se obávala, že ji povinnosti a královská etiketa zničí. Nechtěla se stát veřejnou loutkou, která se musí ve všem podřizovat zvykům a názorům britské královské rodiny. Devětadvacetiletý Harry jí však oznámil, že by se do třiceti chtěl oženit a začít plodit děti.

„Cressie se provdá za Harryho. Harry neustále mluví o manželství a dětech a ona si už na tu představu docela zvykla,“ oznámila kamarádka čtyřiadvacetileté tanečnice australskému listu Sunday Telegraph.

S Bonas mladší bratr prince Williama randí od července 2012. Letos v srpnu s ní vyjel na safari do Afriky. Na stejném výletě přitom William požádal o ruku Kate Middleton, která se v roce 2011 stala jeho manželkou a dnes je vévodkyní z Cambridge a členkou britské královské rodiny na plný úvazek.

Cressida letos absolvovala londýnskou taneční konzervatoř Trinity Laban.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám