Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jsou to čtyři roky, co vyšlo najevo, že zpěvačka čelí zákeřné rakovině prsu. Dnes je v pořádku a na první pohled je to vidět i na její hřívě. Po holé hlavě zakryté parukou následoval krátký ježek, pak mikádo pod uši a teď už si udělá i culík. Tak zpěvačku budeme vídat na jejím novém akustickém turné.

Mezi přípravami dala dohromady druhou část své kampaně na prevenci rakoviny prsu. Zajímalo nás ale, zda pro ni není nepříjemné se pořád vracet k nemoci, se kterou bojovala. "Přiznám se, že někdy to náročné trochu je, zvlášť když přijde nějaký temný dopis. Těch šťastnějších dopisů ale chodí stále víc, a to mě moc hřeje u srdce. Když dostanu dopis od někoho, kdo mi píše, že jsem mu doslova zachránila život, je to taková síla, která se nedá popsat. Poprvé jsem brečela jako želva," svěřila.

A jak je na tom ona sama? "Musím chodit na kontroly už do konce života, a to je asi jediná možnost, jak přežít, takže to prostě budu dělat. Dokonce někdy mám chuť jít dřív, než mám termín. Jsem nedočkavá a chci vždy co nejdřív slyšet tu dobrou zprávu a pak mám hned příval obrovské energie," vysvětlila.

Momentálně se ovšem Anna K. nejvíc ze všeho věnuje svému turné, které začíná už 17. října. "Plním si svůj sen. Je k tomu vhodná příležitost, letos totiž slaví Anna K. dvacet let na hudební scéně, a tak jsem si řekla, že bychom mohli s kapelou udělat nějakou opravdu radikální změnu. Hrajeme už dlouho rockové koncerty po různých velkých klubech, kulturních domech, náměstích a většinou rockových festivalech. Nikdy jsme s mou kapelou nehráli koncerty po divadelních sálech a sálech na sezení. Takový druh koncertu má úplně jinou atmosféru a náladu a já se teď rozhodla, že je pravý čas to vyzkoušet," prozradila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám