Hlavní obsah
Článek

Finalista 1. řady SuperStar Tomáš Savka se jako jeden z mála účastníků všech sérií pěvecké show drží v šoubyznysu a pravidelně vystupuje v muzikálech. Nyní ale oslavil třicetiny a rozhodl se nadělit si k nim turné se třemi koncerty. Je v tom ovšem háček.

Tomáš se teprve nedávno přiznal ke vztahu s o jedenáct let starší baletkou, držitelkou ceny Thálie Zuzanou Pokornou. Na koncerty do Brna, Pardubic a České Lípy ale vyráží s mladšími kráskami, dokonce se svojí bývalou přítelkyní.

Tomáš bude koncertovat s Radkou Fišarovou (46) a svojí bývalkou Markétou Procházkovou. "Předně mám obě holky moc rád. S Radkou vystupuji už osmým rokem. Dalo by se říci, že každou chvíli spolu někde zpíváme. Dokonce máme svůj program Edith a Frank, v němž ona představuje francouzské šansony a já ‚sinatrovky‘," začal vysvětlovat Tomáš.

"S Markétou jsem zaprvé nějaký čas žil, zadruhé jsme na konzervatoři chodili do jedné třídy a ke stejné profesorce zpěvu, jsme tedy na sebe zvyklí a jsem rád, že na mých narozeninových koncertech bude právě ona. Markétu zatím ještě moc lidí nezná, rozhodně méně, než by ji znát mělo, tak mě potěší, když jí touto cestou budu moci trochu pomoci. Protože kdo ji jednou uslyší, je nadšený," pěl ódy na svoji bývalou lásku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám