Hlavní obsah
Článek

Ve vile se občas dějí věci, které běžně na volně šířených kanálech rozhodně nejsou k vidění. Nikol předvedla smyslný striptýz, který by bodoval i na mládeži nepřístupném programu.

Soutěžící se totiž měli navzájem pobavit smyslným tancem, který neměl v některých případech daleko k erotické show. Nikol už má bohaté zkušenosti z reality show Hotel Paradise, kterou téměř celou prožila v bikinách, a před obecenstvem tak ráda své sexy tělo kdykoliv odhalí.

Když měli VyVolení předvést striptýz, Nikol byla ve svém živlu. Nejprve se vysvlékla do vyzývavého růžového spodního prádla, v němž vystavovala zadeček, poté však přešla na osvědčenou metodu. Odhodila podprsenku a oblékla si bílé tričko, které se při kontaktu s vodou mění v erotický kousek šatníku. Nikol se tak řádně zlila z PET lahve a při vášnivých pohybech ukázala téměř vše.

Opět tak dokázala, že pokud jde o tělesné kvality, ve vile nemá příliš silnou konkurenci. Nevyzrálá Lucka, statná samice Romana, oplácaná Pavlína ani předčasně zestárlá Eva jí nemohou v žádné svlékací disciplíně konkurovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám