Hlavní obsah
Článek

Heidi Janků (61) už loni oslavila padesátku. Na pódiích ovšem křepčí stále jako dvacítka. Možná i díky temperamentu a životnímu optimismu, který i přes některé ne zrovna milé životní zkušenosti nestihla poztrácet, vypadá neuvěřitelně mladistvě. A tak se nechce věřit, že doposud nepodstoupila žádnou zkrášlovací proceduru nebo vylepšení.

„Dříve jsem necítila akutní potřebu vyplňovat vrásky. Teď už je mi přes padesát a myslím, že dozrál čas. Na několika akcích jsem se potkala s paní doktorkou, která má ve své péči například mou milou kolegyni Petru Janů, slovo dalo slovo, a já se o možnosti vylepšení začala zajímat,“ svěřila Super.cz Heidi.

„Nikdy jsem nechtěla vypadat jako nafouklá žába bez mimiky. Právě proto mě zaujalo, že výplňový materiál, kterým jsem se nechala vylepšit, podporuje tvorbu vlastního kolagenu a na mimiku nemá vliv,“ říká spokojeně zpěvačka, která ještě nehodila flintu do žita a na své fanoušky nezapomíná. „Nedávno jsem vydala desku raritních nahrávek, pořád vystupuji, a tak se chci svým posluchačům ještě chvíli líbit,“ uzavřela povídání Heidi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám