Hlavní obsah
Článek

Baletní mistr Vlastimil Harapes se snaží vždy udržet dekorum, chová se galantně a mluví květnatou spisovnou češtinou. Když ale přijde řeč na herečku Květu Fialovou (†88), která ho v jeho očích ponížila před celým národem, když o něm řekla, že je ‚teplej‘ a prozradila, s kým léta žije, z jeho tváře vymizí dobrácký úsměv a vystřídá ho pohled vraždícího monstra. „Je to koza pitomá!“ rozčertí se. Podívejte se, co předcházelo jeho výlevu a jak se po vyslovení jména Fialové znechutil!

Reakci Vlastimila Harapese se nelze divit. Rok starý příběh z natáčení primácké show VIP Prostřeno! mu neustále někdo předhazuje. I na besedách s fanoušky prý odbývá dotazy velmi znechuceně. Když se ho Super.cz zeptal, zda se mu Fialová omluvila, řekl, že se o tom nechce bavit.

Až když jsme vypnuli kameru, rozhněval se. „Je to koza pitomá. Myslí si, že když je jí 84 let, že si může dovolit cokoliv říkat,“ kroutil vzteky hlavou. Už loni reagoval na „coming out“, který za něj herečka udělala, hláškou, že je to labilní blázen.

Harapese jsme potkali na prezentaci krémů z řas z Mrtvého moře a povídali jsme si také o blížící se taneční show StarDance. „Moc se těším na Taťánu Kuchařovou,“ prozradil.

Reklama

Další články

Načítám