Hlavní obsah
Článek

Nejčastější dilema, se kterým se potýkají muži i ženy každý den, se týká výběru oblečení. Neustále řešíme, co si oblékneme, abychom udělali ten správný dojem, sledujeme trendy a snažíme se najít svůj osobitý styl. Ale ani dokonalý outfit nemusí znamenat bezchybný celkový dojem. Poradíme vám, jaké trendy vám budou slušet i jak o sebe správně pečovat, abyste vždy vypadali skvěle.

Na pěstěné pokožce vypadá dobře každý kousek oblečení!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Než na sebe obléknete svou druhou kůži v podobě stylových hadříků, nezapomeňte se řádně postarat o svou pokožku. Pokožku nestačí jen hydratovat, ale je třeba ji také řádně čistit a vyživovat. Vsaďte na produkty, které pleť čistí, pečují o ni a vyživují ji. Komplexní péči představuje kosmetická řada Leciderm Akné – pochlubte se konečně bezchybnou pletí!

Akné není jen problém teenagerů!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Problematická pleť postižená akné není výsadou teenagerů. Trápí muže i ženy všech věkových kategorií. Pokud už vás nebaví trápit se s akné a jste rozhodnuti s tím konečně něco dělat, zpozorněte! Přípravky Leciderm Akné jsou vyvinuty speciálně pro pleť postiženou akné. O pleť pečují, čistí ji a napomáhají zbavit se nevzhledného akné. Vyhlaste akné válku!

Péče o aknózní pleť: Zjistěte pravdu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O příčinách a boji s akné koluje mnoho pověr, ale málokterá z nich je pravdivá. Na co si dát pozor? Nikdy pupínky nevymačkávejte! Vymačkáváním pupínků stav pokožky jen zhoršíte. Zapomeňte také na fámu o blahodárném vlivu slunečních paprsků. Aknózní pleť by se měla sluníčku vyhýbat. A co je nejdůležitější? Správná péče! Přípravky Leciderm Akné jsou ta správná volba. A navíc s nimi můžete vyhrát zájezd na koncert do Londýna! Stačí zakoupit jakýkoliv produkt Leciderm Akné.

Podzimní trendy, které si nesmíte nechat ujít!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nyní, když jste si připravili dokonalý základ v podobě opečovávané pokožky, můžete se vrhnout do světa módních trendů. Ukažte svůj osobitý styl. Nemusíte obměňovat celý šatník – stačí jeden kousek, který přitáhne pozornost, a celkový dojem ještě dolaďte stylovým doplňkem. Nejste zastánci extravagance, ale chcete svému stylu dodat šmrnc? Vsaďte na trendy svetr! Hřejivé a hebké svetry jsou na podzim nezbytností! Nejlepší kousky světových značek pořídíte za bezva ceny na Acorde.cz!

Objevte kouzlo stylových doplňků!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nepodceňujte smysl doplňků a dotáhněte svůj nový podzimní look do posledního detailu. Ukliďte svou obnošenou kabelku na dno skříně a ukažte, že umíte zazářit. Ale pozor, kabelka by měla být nejen krásná, ale také praktická. Kde takovou seženete? Luxusní kabelky za skvělé ceny seženete na Acorde.cz! Čekají na vás krásky řecké značky Verde i elegantní a hravé kousky italské značky Sissia. Co jim říkáte?

Další články

Načítám