Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) je snad opravdu prokletý. Před týdnem si poranil nohu, když na derniéře muzikálu Draculy špatně při skoku z hradeb došlápnul a skončil v nemocnici. "Bolí to jako čert. Každý krok je šílený. Já myslím, že mě snad fakt někdo proklel. Od začátku roku mě potkal zápal plic, pak jsem se otrávil rybou, měsíc jsem byl mimo provoz. A při prvním představení po nemoci jsem si zranil nohu. To není normální," řekl před týdnem Super.cz Hůlka.

A to ještě netušil, že ho čeká další zranění. V neděli se měl Hůlka zúčastnit konkurzu na muzikál Bídníci. Role Javerta mu je jak šitá na tělo. Zpěvák ale nedorazil. "Omluvil se. Zvrknul si kotník. Na konkurs dorazí tento týden," řekl Super.cz producent muzikálu Bídníci František Janeček.

Producent o Hůlku hodně stojí. A je na něj ochotný i počkat. Zatím to totiž vypadá, že Hůlka by nebyl schopen nastudovat roli do premiéry, která je naplánována na březen příštího roku.

"Dřív než Bídníky jsem slíbil, že budu zpívat v připravovaném muzikálu Lucrezia Borgia. Premiéra Bídníků je ve stejný termín jako Lucrezie. Do Bídníků bych tak mohl jít jen pod podmínkou, že bych nastoupil měsíc po premiéře. Věřím, že se s panem Janečkem dohodnu," doufá Hůlka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám