Hlavní obsah
Článek

Je mu sice teprve dvaadvacet, ale s make-upem a šminkami svede takové věci, které se většina žen nenaučí za celý život. Joseph Harwood se vyžívá v líčení sebe samého a přetváří se do podoby celebrit. Jeho videa s transformacemi a tipy, jak se líčit, které Joseph pravidelně sdílí na internetu, lidé zbožňují.

Jedno takové precizní nalíčení mu zabere zhruba dvě hodiny a když jej pak vypiluje do dokonalosti, prezentuje ho na internetu krok za krokem.

Stejný koníček jako Harwood má ale například i Tyra Banks. Ta pravidelně na sociálních sítích sdílí fotografie, na nichž se stylizuje převážně do svých kolegyň z řad modelek, ale zkusila si již kopírovat i některé herečky a zpěvačky.

Možná i proto se i tento androgynní model z Londýna rozhodl zahrnout do svého hvězdného portfolia i ji. Jinak se ale dokáže ‚převtělit‘ do Miley Cyrus, Elizabeth Taylor, Iman, Lady Gaga, Marilyn Monroe, Lindy Evangelisty, Twiggy a mnoha dalších. Kromě slavných jmen ze sebe vytváří také rockovou star, nejrůznější mořské panny, Barbie, či víly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám