Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle video musíte vidět. Julča z metra, která se 'proslavila' svým agresivním výstupem v metru a která je řazena k holubí letce, což znamená lidem, kteří se vydávají za novináře a vymetají rauty, kam se chodí najíst a napít, se na něm snaží dokázat svou žurnalistickou praxi.

"Mám novinářský průkaz. Píšu články pod svým jménem Julie Klímová. Tady máte důkaz. Mám s sebou výtisk novin s článkem mnou podepsaným. Co je to za noviny? Moment... Já nevím. Tady to je - Antiqua. Už před dvaceti lety jsem psala. Píšu pro lidi, zadarmo. Pro lidi, aby měli chuť žít. Píšu, jsem invalidní," řekla Super.cz Julie, která dlouho nemohla přijít na to, co to je vlastně za noviny s jejím článkem.

Zrovna aktuální číslo to ale nebylo. Jak sama přiznala, jde o skoro dvacet let staré noviny. "Mám i aktuální články. Například Nymburský deník, psala jsem tam o výročí pana Hrabala, protože jsem s ním byla přítelkyně, kamarádka, co ho měla ráda. Udělali ze mě celebritu, která s ním spí. Nespala jsem s ním," zdůrazňuje paní, na jejíž celý bláznivý monolog se můžete podívat ve videu.

Reklama

Další články

Načítám