Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Veronika Fasterová patřila k nejvýraznějším účastnicím třetí řady reality show VyVolení. Kráska, která má na svém kontě celou řadu lechtivých snímků, soutěž sice nevyhrála, ale obzvlášť pánské publikum si při sledování VyVolených přišlo na své.

Fasterová dnes slaví šestadvacáté narozeniny a za svůj život toho jako modelka stihla nafotit opravdu hodně. Že se Veronika vůbec nestydí, ukázala už ve vile, kde se bez jakýchkoliv zábran sprchovala nahá.

To účastníci letošní řady se zatím, až na pár výjimek (opilý Ládík), striktně sprchují v plavkách nebo si odhalená ňadra zakrývají rukama.

Veronika ale moc dobře věděla, že má opravdu co nabídnout - krásná štíhlá postava, ženské křivky a nevinný pohled - přesně díky těmto přednostem dostávala později jednu nabídku na focení za druhou. Její odvážné sexy snímky včetně záběrů z VyVolených si připomeňte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám