Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Magda Malá (56) je k nepoznání. Ještě před třemi týdny v nic moc ohozu kojila na muzikálovém konkurzu dvouletou dceru. O víkendu vyrazila na další casting upravená, v pečlivě vybraných šatech a dokonce se zastavila i u kadeřnice.

"Tenhle konkurz se natáčí pro britskou produkci, přece nebudu vypadat jako cuchta," řekla Super.cz. Kadeřnice jí natočila vlasy a nechala si poradit i s oblečením. "Pořád bojuji s kily, která jsem nabrala po porodu, ale v tomhle to není tolik vidět," vysvětlila, proč si přes šaty i v horku oblékla černý svetřík. Schoval totiž ruce, s nimiž není Magda vůbec spokojená.

"Moje ideální váha je padesát kilo. Ať už roli Eponine v Bídnících dostanu nebo ne, hodlám se k ní každopádně vrátit," říká zpěvačka, která v neděli vypadala o deset let mladší. "Mámy se dvěmi dětmi, které jsou stejně staré jako já, vypadají leckdy otřesně. Děti dají zabrat. Ale já si to v mé profesi nemůžu dovolit. Už určitě půjdu do sebe," slíbila Super.cz Magda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám