Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čím hubenější, tím lepší? Britka Christina Paez je výjimkou potvrzující toto nechvalně proslulé pravidlo posledních let. Je totiž živoucím důkazem, že i morbidně obézní žena se může velmi slušně živit vlastním tělem.

Jsou mezi muži i takoví, kteří pojem ‚mít za co chytit‘ dovedli do extrému a jejich toužebným přáním je mít ženu co nejrozměrnější. A Paez je ochotna jim jejich sny splnit. Stačí jí k tomu fotit se v sexy pózách a minimu oblečení.

Většina dam nad metrák se úzkostlivě snaží halit do volného oblečení, devětatřicetiletá trojnásobná matka z Medfordu v Oregonu rozhodně ne. Přestože její váha dosahuje enormních 281 kilogramů a během přibírání, ke kterému došlo převážně po ztrátě dítěte při porodu, trpěla depresemi, dnes se sebou nemá sebemenší problém.

Čím větší byla, tím víc fanoušků si její postava získávala. Postupem času jí dodali tolik sebevědomí, že ze sebe odhalovala víc a víc. Dnes si prodejem eroticky laděných fotografií, na nichž také často konzumuje něco nezdravého, vydělává na živobytí.

Reklama

Další články

Načítám