Hlavní obsah
Článek

Nikol Trojanová je po odchodu Zdeňky Souškové jednoznačně nejatraktivnější obyvatelkou vily, a všechny tak zajímá její soukromí, o němž nerada mluví. Jak to má ve skutečnosti s Viktorem, s nímž se seznámila v reality show Hotel Paradise?

Když došla řeč na intimnosti, Nikol se vždy držela stranou. Nejspíš totiž stále není srovnaná se svými emocemi, které v poslední době procházejí těžkou zkouškou. Viktor alias Gino ji sice doprovodil do volby a před kamerami se s ní dojemně loučil jako životní partner, ale jejich vztah je už víceméně jen přátelský.

Nikol se otázkám na tělo dosud vyhýbala a v reality show se měla rozhodnout, jak bude její poměr s Viktorem dále pokračovat. Teď už v tom má nejspíš jasno. Přes zpovědnici se Agátě Prachařové svěřila, že na ni venku někdo čeká, ale Gino to není.

S rozchodem je nejspíš smířen i Gino, který na večírku k poločasu Vyvolených odloučení připustil. „Nikol je krásná především duševně, je to strašně hodná holka, i k těm, kteří si to nezaslouží a nemyslí to s ní dobře. Ale myslím, že ona má šanci, protože ona je svá, kdežto ostatní se přetvařují,“ řekl tajemně na adresu své dnes už bývalé partnerky.

Nikol si však během odloučení vybudovala blízký vztah k Pepovi, jehož prohru v duelu obrečela. Reality show prozatím lásce nepřeje. Thomas přišel o Zdeňku, Pavlína se musí obejít bez Mirky a Nikol nejspíš sama neví, po kom vlastně touží.

Reklama

Další články

Načítám