Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Simona Krainová má krásy na rozdávání, a proto ji díky populární soutěži o proměnu s Klinikou YES VISAGE ráda rozdává i jiným.

Krásná kvůli chlapovi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výherkyni paní Jolanu (48) z Královéhradeckého kraje do soutěže přihlásila její malá dcera. Zprvu měla paní Jolana obavy, ale ty jí rozmluvila Simona Krainová při předávání výhry. Nakonec byla Jolana za tento čin své dcery ráda a přiznala se nám také, že se jí velmi hodí i načasování výhry, a to z velmi osobních důvodů. Samozřejmě víme, že je v tom muž! Paní Jolana si přála omladit povadající stárnoucí obličej, spravit víčka, která měla již dvakrát špatně operovaná v nemocnici, mimo to ji trápila i problematická pleť.

Mladší obličej bez skalpelu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jolaně byl na Klinice YES VISAGE doporučen YES Lifting, moderní lifting, který obličej omladil a oživil, odstranil unavený výraz a celkově obličej zpevnil včetně kontury mezi bradou a podbradkem. „YES Lifting nahrazuje složitý chirurgický zákrok, kdy vše je řešeno pouze vpichy speciální mikrokanylou v lokálním znecitlivění. Výsledkem je okamžitý lifting a oživení povadlého obličeje, které mu dokáže navrátit zpět pevné kontury, vyhladit vrásky, odstranit povislý podbradek nebo padající víčka či obočí. Lze provést na celém obličeji nebo jen jeho kritických problematických částech. Navíc odpadá dlouhé hojení, modřiny a bolestivost jako u chirurgického zákroku,“ vysvětlila nám primářka MUDr. Monika Kavková.

Víčka napotřetí a kvalitně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Paní Jolana již dříve podstoupila korekci víček, a to dokonce hned dvakrát. Jednou jako běžný zákrok, podruhé jako reklamaci tohoto zákroku. I po druhém zákroku však nebylo vše v pořádku, ale v nemocnici se už s paní Jolanou nechtěl nikdo bavit. V rámci výhry tedy na Klinice YES VISAGE Jolaně víčka opravili. „Padající víčka, povislá kůže a váčky pod očima jsou častým problémem, který se s přibývajícím věkem dotýká mnoha lidí. Využíváme s úspěchem nejmodernější techniku umožňující provést úpravu víček ambulantně, precizně a v mnohem kratším časovém intervalu, pouze v místním znecitlivění a s omezením viditelných jizev. Minimalizujeme pooperační bolestivost, otoky či podlitiny a zároveň výrazně zkracujeme dobu hojení,“ vysvětlil nám primář MUDr. Miroslav Krejča, plastický chirurg kliniky YES VISAGE.

Nejpopulárnější hubnutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na klinice YES VISAGE nám prozradili, že nejžádanějším zákrokem v populární letní soutěži bylo hubnutí. Klinika totiž disponuje dvěma nejmodernějšími metodami. První z nich je laserová liposukce SlimLipo, která je nejúčinnější, ale zároveň nejšetrnější liposukcí, kterou současná medicína nabízí. Tato technologie také zpevní a stáhne povolenou kůži. SlimLipo liposukce je rychlá, nevyřadí vás z běžného života, ani nevyžaduje pobyt v nemocnici. Naopak vám umožní být už 2. den funkční a hubenější. Pro ty, co chtějí zhubnout bez dřiny, ale také bez jakéhokoliv, byť i minimálního zásahu do těla, je tu pak kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting, která se zase řadí mezi ty nejúčinnější z oblasti neinvazivních metod. Ostatně to může potvrdit i sama Simona Krainová.

Šťastná nová ženská

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A co na proměnu říká sama Jolana? „Proměna je to rozhodně, odcházela jsem z kliniky zpět domů jako nová ženská. Šťastná nová ženská,“ přiznala nám Jolana a dodala: „Navíc mi opravili i ta víčka, která mě díky nesprávně provedenému zákroku trápila. Dnes už vím, že jen cenou se člověk řídit nemůže, ale aby byl spokojený, musí vyhledávat odborníky. Velikým bonusem byla i komplexnost celé proměny, protože to nebylo jen o tom obličeji na klinice, ale v tamním kadeřnickém salonu YES VIP mi také zahustili vlasy a konečně vytvořili účes, který se mi líbí. Dokonce jsem jako bonus dostala i prodloužení a zvýraznění řas. A ještě fotka mne, dcery a Simony Krainové na památku, nevím co dodat, tato proměna předčila moje očekávání úplně na maximum!“

Proměňte se zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky pokroku estetické medicíny jsou dnes již estetické zákroky mnohem dostupnější a méně náročné nejen pro vás, ale i pro vaši peněženku. Chcete-li i vy takovou proměnu zcela zdarma, máte možnost zkusit štěstí. Pro velký úspěch vyhlásila klinika YES VISAGE také podzimní kolo soutěže. Soutěžit můžete na webu Kliniky YES VISAGE.

Další články

Načítám