Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a skandalistka Iveta Bartošová (†48) se ani po letech v showbyznysu nenaučila, jak má dáma vystupovat z auta. Její nedávné vystoupení na Staroměstském náměstí bylo už tak dost šílené. To ale diváci ještě neviděli, co se dělo v zákulisí. Super.cz má k dispozici i snímek, jak se jí manažer Richard Dušák snaží pomoci vylézt z vozu.

Bartošová byla v sedačce velkého auta německé výroby zaklíněna tak, že nedokázala vystoupit sama. Dušák ji tahal jako v pohádce O dědečkovi a řepě. Zpěvačka se ne a ne na trémou rozklepané nohy postavit. Přítomným fotoreportérům se tak nabídl pohled na bílá, doširoka rozevřená, na sedadle rozpláclá stehna. A inspirující podívaná to nebyla.

Po zbytek času se pak v zákulisí snažila zpěvaččina suita zabránit pohledu na Ivetina záda v hlubokém výstřihu s nevhodně zvolenou podprsenkou a držet jí rozevírající se dekolt. Další tajemství svého těla teď zřejmě Iveta ukazuje na italských plážích, kam odjela se svým přítelem Domenicem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám