Hlavní obsah
Článek

O Zdeničku Souškovou (25) je po odchodu z VyVolených velký zájem, její srdce ovšem stále patří Thomasovi. Ten může být ale rád, že se do vily spousta informací nedostane.

Kdekoliv se totiž Zdenička objeví, je středem pozornosti a do její přízně se vtírají ženy i muži. Žárlivého Thomase by tak nejspíš spousta fotografií vysmáté Zdeničky ve společnosti obdivovatelů nepotěšila. A teď se dokonce objevila zpráva, která by mu doslova vyrazila dech.

Na oficiálním profilu jeho milé se zobrazilo, že je v otevřeném vztahu. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby za vším nestála dívka ukrývající se pod pseudonymem Quickly Jane. „Cože? V jakém vztahu? Já vůbec o ničem nevím. Tu holku jsem nikdy neviděla, znám ji jen z Facebooku,“ divila se Zdenička převratným novinkám ze svého soukromí.

Její údajná partnerka má ovšem jiný názor a očividně se chce na VyVolené krásce zviditelnit: „Snad si nemyslíte, že by to táhla s ním. To, co vychází ze srdce, nebývá nikdy směšné.“

Zdeňka by si tak měla své soukromí více hlídat, jinak se Thomas po návratu do reality nebude stačit divit. „Pořád na něj čekám a nic na tom neměním. Žádný sex ještě nebyl,“ tvrdí něžná polovička VyVoleného páru, která hledá štěstí v Praze, kde už absolvuje první pracovní pohovory.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám