Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Klára Doležalová skončila na kapačkách. Naštěstí není její zdraví vážně ohroženo a neleží připojená na přístrojích v nemocnici. Klára se rozhodla zatočit s podzimní virózou a nechala si píchnout vitamínovou bombu.

"Přichází podzim a virózy se nevyhýbají ani mně. Normálně by bylo nejlepší lehnout do postele, pít čaj a odpočívat. To si ale my, kteří pracujeme v této branži, často nemůžeme dovolit. Nechala jsem si připravit speciální infuze – říkám jim koktejly. Jde o velmi koncentrovanou dávku vitamínů, minerálů a jiných na míru namíchaných látek, které, vzhledem k tomu, že jdou žilou přímo do těla, velmi rychle nastartují imunitní reakce těla. Asi i díky tomu jsem odmoderovala celý týden zpráv,“ prozradila Klára.

Na klinice se dokonce pokouší mládnout. Anti-Aging novinky ji zajímají a cítí se o pár let mladší. "Na naši kliniku přišla poprvé asi před rokem a od té doby doslova omládla o 9 let. Na začátku naší spolupráce měla totiž biologický věk 33 let a nyní jen 24 let. Přitom má nyní mnohem více práce a povinností než před rokem. Celkově zkrásněla, zhubla tři kila, ale hlavně má mnohem více energie, která z ní přímo září. Jsem zvědavá, jak bude vypadat za další rok," prozradila o Kláře její lékařka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám