Hlavní obsah
Článek

Měla to být bomba, když v den svatby Ivety Bartošové (†48) a Josefa Rychtáře (65) připravovala televize Prima nástup novomanželů do VyVolených. Z toho nakonec sešlo, prý kvůli odmítnutí pěnice, ale i tak se dál počítalo s tím, že bulvární dvojice udělá svou návštěvou za tučný honorář ve vile vítr. K tomu už však nedojde. „Nebudeme nikomu dělat blbce a kašpara,“ řekl Super.cz rozhodně Rychtář.

„Nedomluvili jsme se. Obzvláště poté, co pořadu spadla sledovanost. Sice na to koukám, ale kvůli tomu, že fandím Vladkovi. Na druhou stranu tam pozvali pana Macuru, a proto ten pořad začínám vnímat jako velmi degradující. Pana Macury si jako člověka nevážím,“ dozvěděli jsme se od manžela a manažera svébytné umělkyně. S produkcí vyjednávali velmi intenzivně, zaměstnanci Primy kvůli tomu dvakrát navštívili i legendární dům Ivety v Uhříněvsi.

„Psalo se, že za to máme dostat padesát tisíc. I kdyby to bylo sto tisíc, já jim na ně kašlu. Ať si je nechají. Ani já osobně, ani s Ivetou se toho zúčastnit nechceme. Iveta by ale nebyla proti, aby, až bude finále, zazpívala v přímém přenosu písničku. Jinak tam však v současné době skutečně nechceme,“ uvedl Rychtář.

Ten vnímá, že Prima se těšila na jeho konflikt s obyvatelkou vily Evou Feuereislovou, s kterou se navzájem nemají rádi. „Vědí dobře, že bychom si mohli něco říci. Z té konfrontace by pak těžila negativně média. A já nechci, aby se psalo špatně. Víte, my chceme s Ivetou žít klidně a slušně a chceme se vystříhat nějakých problémů, abych pak někde řekl něco nevhodného a podobně,“ dodal říčanský podnikatel, který se v poslední době chová slušně jako vzorná ovečka. A my jsme vypátrali, proč se tak změnil.

„O tom, že tato jednání byla ukončena, nic nevíme. Pokud je pan Rychtář ukončil, zapomněl nám to tak trochu říci,“ uvedl k tomu mluvčí Primy David Vaníček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám