Hlavní obsah
Článek

V očích má žár, postavu jako by jí vytesali ti nejlepší sochaři a síťovaný svršek, který je spíš odhalující než zahalující, dokonává své! Marcela Vovsová, nejkrásnější dívka internetu roku 2010, nafotila neskutečně žhavé snímky. Výsledek si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Blonďatou krásku takhle dráždivě zvěčnila fotografka Petra Kropáčová, která si v rámci projektu Bazén před objektiv pozvala i Kamilu Nývltovou a Sabinu Rojkovou. „Marcelu jsem se rozhodla podat ve stylu ‚sexy look‘. A nemohla jsem si vybrat lépe. Při focení jsme se setkaly už několikrát a sedly jsme si nejen profesně, ale i lidsky, což je ve výsledku určitě znát,“ řekla Super.cz Petra Kropáčová, která měla štěstí, že dívku před aparát vůbec dostala. V zahraničí je víc než doma, je tam totiž vyhledávanou modelkou.

„Focení se všemi třemi nádhernými dívkami bylo velmi náročné. Trvalo do pozdních večerních hodin, ale pracovalo se nám skvěle. S bezvadným týmem je práce zábavou,“ pochvaluje si závěrem celou vydařenou akci Kropáčová.

Reklama

Další články

Načítám