Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) promluvila o novém partnerovi, který v jejím životě nahradil záletného Pepu Koktu. Protože nežije v Čechách, Gábina přiznala, že by kvůli fungujícímu vztahu byla ochotná Čechy opustit a odstěhovat se za ním.

"Můj partner tady nežije, a tak se kvůli zaneprázdnění vídáme opravdu hodně málo. Zatím nám to vyhovuje a až nám to přestane vyhovovat, tak se poohlídneme jinde. Partner žije v západní Evropě, víc neprozradím. Byla bych ochotná se za ním odstěhovat, to ano. Kariéra v šoubyznysu je vrtkavá. Nestavím na ní svůj život," prozradila Super.cz Gábina, která nyní prodává svůj dům na Floridě a čeká ji poslední cesta na její chatu v Naples.

"Nyní si jedu vzít své osobní věci a jedu dům vyklidit. Letím s Kristiánkem a chceme si to naposledy užít. Nábytek tam necháme," řekla Gábina.

Prodej domu ji nemrzí. "Je to daleko. Člověk tam musí minimálně na dva týdny, jinak to nemá cenu, a tolik času při své práci nemám. Kristián jde navíc příští rok do školy, takže už budu limitovaná jen prázdninami. Kupovali jsme to s tím, že se toho po nějaké době zbavíme," dodala Gábina na nedělním brunchi v SaSaZu, kam vyrazila s celou svojí rodinou, takže vypadali trochu jako Hujerovi. "Jsem tady s mými rodiči, synem Kristiánkem, sestrou, jejím manželem a jejími dětmi. Jako rodina se rádi vídáme a trávíme spolu čas," dodala Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám