Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mluvilo se o tom, že se nenávidí, závidí si práci, a doslova se nemůžou vystát. Mahulena Bočanová (57), Gábina Partyšová (45) a Iva Kubelková (46) se vystřídaly na postu moderátorky TopStaru, a to mělo být hlavním předmětem sváru.

Bočanovou nahradila Partyšová, a tu po pár měsících vystřídala Kubelková. Jak to holky mezi sebou opravdu mají? "Nejdříve se psalo, že se nenávidíme s Mahu, protože kvůli mně přišla o práci, a pak jsem zase slyšela, že mám problém s Ivou, protože vystřídala mě. Je to blbost. S holkama jsme naprosto v pohodě a je to, myslím, i vidět. Nic hraného," řekla Super.cz Partyšová.

"Je zbytečné to pořád vysvětlovat. Nikdy žádný problém nebyl a šlo o nafouknutou bublinu," dodala Bočanová.

Mahulena, Gábina a Iva se sešly v nákupním centru na Pankráci, kde se společně snažily vytvořit a ozdobit dort. Po několika nápadech se rozhodly, že vytvoří dort s logem pořadu, ve kterém se vystřídaly. „Já jsem nikdy žádný dort neupekla. Když se tak kolem sebe dívám, a když vidím, jaký krásy umí udělat profíci, tak jsem se nikdy neodvážila tomu doma konkurovat. S holkama se nám to ale, myslím, povedlo," dodala Mahulena.

Všechny tři jsou krásné a úspěšné. Posuďte sami v naší fotogalerii, která z moderátorek je největší kočičkou. Nakročeno na největší krásku TopStaru má jistě Iva Kubelková, která má na dokonalou tvář a tělo i papír, respektive korunku. Před lety se umístila na druhém místě v Miss ČR.

Reklama

Další články

Načítám