Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eliška Bučková (34) už není kost a kůže. Modelka se místo hladovění zamilovala do cvičení a na její postavičce to je znát. Eliška je pevná jako nikdy předtím a hlavně vypadá zdravě. Pryč je anorektická kostřička, která nás děsila na módních molech. Nyní je na přehlídkách prádla či plavek radost na Elišku pohledět. Podívejte se v naší fotogalerii, jak to Elišce slušelo na poslední módní show v hotelu Jalta.

"Mám se krásně a je pravda, že jsem začala být cvičením skoro posedlá. Hrozně mě to vzalo. Mám svého trenéra a jsem ve fitku každý den, někdy i dvakrát. Prostě mě to hrozně baví," řekla Super.cz Eliška, která je šťastná po boku svého přítele Jakuba Maliny.

Právě do hotelu, který jeho rodina vlastní, chodí Eliška pravidelně cvičit. Podle našich informací totiž už nebydlí ve svém bytě v pražské Libni, ale sdílí s Jakubem společnou domácnost. A má se jako princezna. Jakub a jeho rodina totiž vlastní sídlo, které je považováno za český South Fork.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám