Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To tu ještě nebylo. Zpěvačka Tereza Vágnerová na konkurzu na muzikál Fantom opery při závěrečném tónu árie Think of Me zůstala s otevřenou pusou. Doslova jí vypadla čelist. Nemohla ústa zavřít, cítila šílenou bolest. Na pomoc jí rychle přispěchal její přítel Filip Janeček, syn hudebního bosse Františka Janečka, který muzikál produkuje, a svoji partnerku odvezl ihned do nemocnice.

"Jeli jsme na Bulovku, tam mi ale nepomohli, a tak jsme jeli na obličejovo-čelistní chirurgii na Karlovo náměstí. Tam bohužel někoho operovali, a tak jsme čekali. Nakonec mi ale pomohli, existuje na to takový chvat, kterým vám to nasadí zpět. Nikomu to ale nepřeju. Měla jsem čelist vypadlou na obou stranách," řekla Super.cz Tereza, která je nyní již v pořádku.

Fantom opery a především role Christine je snem každé sopranistky. "Mrzí mě to, protože ta role je nádherná a mám to nazpívané a úplně jsem tím zazdila jakýkoli výkon. Stejný tón zpívám neustále v Bídnících, a tak to byla jen špatná shoda náhod. Špatný pohyb jako u sportovců. Stalo se mi to poprvé," dodala Vágnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám