Hlavní obsah
Článek

Zuzana Kolářová, manželka stříbrného Slavíka Petra Koláře bude koukat. Petr Kolář (56) se stále vídá se svojí milenkou Lenkou Chlupáčovou. S biletářkou divadla Broadway je takřka v denním kontaktu.

Koláře s Chlupáčovou načapali paparazzi před třemi měsíci, jak si užívají ve zpěvákově voze. Nejdříve vášnivá líbačka na předních sedadlech, pak svlékání a přesun dozadu. Podle zákulisních informací měli milenecký poměr několik měsíců. A to má zpěvák manželku Zuzanu a s ní dva syny Petra a Honzíka.

Kolářová poměr ustála. I když s manželem měli tichou domácnost, manželovi kufry nesbalila. Prý ale musel slíbit, že se s Chlupáčovou už neuvidí.

Sliby - chyby. Zpěvák dodržet svůj slib nemůže. Zatímco si všichni mysleli, že si najde mladičká blondýnka jinou práci, nestalo se tak. Chlupáčová zústala pracovat jako biletářka v divadle Broadway. Vídá se tak s Kolářem každý týden. Ona trhá lístky a on exceluje na jevišti v muzikálu Kat Mydlář.

"Vídají se, ale nic mezi nimi není. Pozdraví se a nic víc. Petr dobře ví, že by manželku ztratil. Seká latinu," řekl Super.cz zdroj z divadla Broadway. Doufejme, že zpěvák šarmu půvabné mladičké blondýnky opravdu opět nepodlehne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám