Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a partnerka hudebního bosse Františka Janečka (79) Tereza Mátlová (48) by se měla mít na pozoru. Janeček má v hledáčku další kost. Na konkurzu muzikálu Bídníci ho dostala do kolen Monika Absolonová (47).

Jakmile divadlo Goja Music Hall opustila Tereza Mátlová, která se konkurzu také zúčastnila, Janeček z Moniky nemohl spustit oči. Písničku Eponiny ji dokonce nechal zazpívat dvakrát. To umožnil jen své krásné přítelkyni a Monice.

Pak vzal zpěvačku kolem ramen a přesunul se s ní do svého soukromého kabinetu. "Ještě, že to nevidí Mátlová," usmíval se potutelně producent. Bylo vidět, že ho půvaby Absolonové a také hlas jako zvon dostaly. "Je skvělá, úžasná. Jsem nadšený," pěl ódy Janeček. Přítelkyně producenta a matka jejich dcery Emily Mátlová i partner Absolonové Vratislav Janda by měli mít oči pořádně otevřené.

Mátlová i Absolonová se zúčastnily konkurzu na muzikál Bídníci. I když se hvězdy převážně konkurzů nezúčastňují a role jsou jim předávány na stříbrném podnose, Bídníci jsou výjimkou. Zpěváci a herci na konkurz musí. O jejich osudech rozhoduje nejen producent Janeček a režisér Petr Novotný, ale také britští majitelé licence. Do Londýna putuje nahrávka z konkurzu. I největší hvězdy jako Gotta nebo Bílou tak můžou Angličané klidně poslat ke dnu.

"Přiznám se, že konkurzy přímo nenávidím. Jsem obrovská trémistka. Snad jsem to zvládla," řekla Super.cz Absolonová. Zpěvačka se netají tím, že by si přála založit rodinu. Před časem Super.cz prozradila, že má práci nasmlouvanou do listopadu. Pak by se chtěli s přítelem Vráťou pokusit o miminko.

Plány ale bude zřejmě muset ještě odložit. Bídníci se budou zkoušet od prosince. Z pohledů Janečka je jasné, že s Absolonovou počítá. Teď ještě aby mu to posvětili Angličané a Monika má hlavní ženskou roli světového muzikálu jistou!

Reklama

Další články

Načítám