Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Věra Martinová (64) onemocněla před dvěma lety rakovinou prsu. Nyní to vypadá, že je vše v pořádku a zákeřnou nemoc porazila. Cítí se skvěle a v listopadu plánuje vyprodat pražskou Lucernu.

"Nikdy se nedá říct, jestli je to za mnou. Stavím se k tomu pokorně. Když jdu na kontrolu, jsem trošku nervózní. Beru to tak, že mě to potkalo. Přineslo to i kladné věci, trošku jsem přehodnotila svůj postoj k životu," řekla Super.cz Martinová, která nemoc podchytila hned v počátku. O ňadro tak nepřišla.

"Léčba byla díky včasnému podchycení minimálně invazivní. Mám za sebou ozařování, chemoterapie jsem naštěstí nemusela podstoupit. To jsem moc ráda. Bála jsem se také, že přijdu o lymfatické žlázy, protože tím by byla ohrožena moje hra na kytaru, bez které si vůbec neumím svůj život představit," prozrazuje.

Martinová přiznává, že nemoci přispěla životním stylem. "To si připouštím. Hodně jsem se stresovala, zatěžovala jsem se problémy, které jsem nemohla vyřešit, byla jsem perfekcionistka. To všechno jsou věci, které tahle nemoc má ráda, a které ji krmí. Teď se toho všeho snažím vyvarovat," uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám