Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co dnes dělá exVyVolený Emil Zajac, který ležel v první řadě VyVolených před osmi lety pořádně v žaludku Vladkovi? Emil ze světa šoubyznysu podle svých slov nevypadl. Novinkou je, že je rozvedený a s novou partnerkou má miminko.

"Nastoupil jsem na konzervatoř, půl roku jsem tam chodil, pak na rétoriku. V současné době mám one man show s devadesátiminutovým programem, moderuji a mám připravené scénky pro firmy," prozradil Super.cz Emil, čím se momentálně živí.

Za kolik si můžete objednat Emila? Zajímalo nás, za kolik by například odmoderoval oslavu narozenin. "To je na mém manažerovi. Někdy je to 15 000, někdy 25 000 a může to být třeba i 7 500 korun. Záleží, kolik času tam budu trávit," upřesnil Emil, který již s manželkou Radkou, kterou si před osmi lety vzal ve vile, dávno nežije.

"Každý mi rozvod vyčítá. Oženili mě ale ve vile, nebyla to poctivá svatba, pak přišel velký šoubyznys, následoval velký pád, musel jsem se zvedat. Radka je skvělá ženská, ale už má svůj život a já svůj. Jsem rozvedený, mám přítelkyni a krásný malý miminko," uzavřel Emil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám