Hlavní obsah
Článek

Tak tohle je vážně masakr! Nepopíráme, že Jan Bendig (30) je nadaný a nadějný zpěvák s dobrým hlasovým fondem, co jsme ale od něj viděli v nejnovějším videoklipu, to nás trochu (spíš víc) zarazilo. Spolu se dvěma malými dětmi křepčí na hudbu ze seriálu pro nejmenší, prakticky kolem něj lítají víly a všechno září veškerými barvami duhy. Podívejte se sami, na co se asi i vaše děti koukají!

Bendig je jedním ze tří interpretů nové písničky ‚Winx tu zpátky jsou‘ k celosvětově úspěšnému seriálu, který se vysílá i u nás. Spolu s ním u mikrofonu řádili i Veronika Mertová a Samuel Gyertyák. Zatímco u nich se dá hodně věcí omluvit věkem (Samuela i Veroniku nelze než pochválit za přirozený projev), u Honzy, který je o půl generace starší, je zpívání o dennodenním hraní a žití v pohádkách trochu absurdní.

„S dětma se mi senzačně pracuje. Úplně s nimi zapomenu na svůj věk, křepčím a tancuju jako malý. Naprosto se s nimi odvážu. Vyzařuje z nich dobrá energie,“ netají se Honzík nadšením pro věc.

Uklidňovat nás mohou dvě věci. Winx je zaprvé seriál, v němž není vidět násilí (však také víly asi jen tak na potkání nikoho nevraždí), navíc výtěžek z prodeje cédéčka ‚Winx Club: Ta pravá Magie‘ jde na občanské sdružení Vlaďky Erbové Vlaďka dětem, které pomáhá onkologickým pacientům. Aspoň, že tak!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám