Hlavní obsah
Článek

Prudké ochlazení, sychravé počasí a náhlé střídání teplot - to je zátěž pro pokožku každého z nás. Pro atopiky však znamená pohromu ve formě suché, popraskané kůže, s níž se potýkají až do jara. Atopická pokožka potřebuje v tomto období častější promašťování i péči zevnitř. Právě v duchu komplexního přístupu je vyvinuta řada pro atopiky Protopan® - nyní za akční cenu 1560 Kč s poštovným zdarma.

Protopan® Promašťovací krém

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Douhodobě vyvíjený krém určený převážně pro suchou až velmi suchou pokožku se sklonem k šupinatění a svědění. Díky speciální receptuře napomáhá pokožku promastit, zklidnit a hloubkově regenerovat. Neobsahuje žádné parfemační přísady, proto nedráždí. Krém je plněn do unikátního airless obalu (bez vzduchu), proto může obsahovat minimum chemických konzervantů. Krémy jsou vhodné i pro batolata.

Protopan® Promašťovací mléko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lehčí forma promašťovacího prostředku pro suchou až velmi suchou atopickou pokožku se sklonem k šupinatění. Přípravek je určený k lehkému promaštění celého těla, velmi snadno se roztírá a zanechává kůži vláčnou a hydratovanou. Neobsahuje žádné parfemační složky, proto nepůsobí dráždivě a je velmi dobře snášen. Nanáší se dle potřeby, ideální použití je ihned po koupeli nebo sprše, než se póry pokožky uzavřou.

Protopan® Komplet 5 v 1

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kompletní řada obsahuje vedle promašťovacích krémů také doplňky stravy Probiotika + inulin s obsahem odolných živých kultur, jež příznivě ovlivňují optimální příjem živin potřebných pro výživu pokožky. Omega 3&6 mastné kyseliny s rostlinným olejem z hadince jitrocelového doporučují ke zlepšení atopického ekzému sami dermatologové. Přípravek pH balance napomáhá udržet optimální pH pokožky. Nyní kompletní řada u specialisty na doplňky stravy www.prozdravi.cz za akční cenu 1560 Kč bez poštovného.

Další články

Načítám