Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězda seriálu Ulice Sabina Rojková, kde ztvárňuje Viktorii (Viki) Horákovou, je okouzlující dospívající slečna. O tom, jak nádherná je, jsme již psali při jejím natáčení s Vojtou Dykem nebo při fotografickém projektu Víly. Tentokrát se tato něžná květinka nechala nafotit u bazénu a jde o luxusní fotky. Mrkněte na ně do fotogalerie!

Fotky má na triku Petra Kropáčová, která kromě Sabiny fotila třeba i Kamilu Nývltovou. „Zatímco Kamilu jsem ztvárnila ve stylu českého Vogue, na Sabinu se nejlíp hodil ‚young look‘,“ vysvětluje Kropáčová.

Rojková si na focení udělala čas, přestože v létě měla diář nabitý k prasknutí. Dotočila film Poslední cyklista, účinkovala na letní scéně Divadla Ungelt, zúčastnila se studentského filmu U.F.O. a dotáčela pohádku Jana Svěráka Tři bratři.

„Styling k focení jsme se Sabinkou pojaly velmi mladistvě, svěže a hravě. Inspirovaly jsme se nejen zpěvačkou a herečkou Selenou Gomez, kterou Sába velmi obdivuje a je jejím vzorem. Výsledek se, myslím, povedl," uzavřela Petra Kropáčová a my jí dáváme za pravdu!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám