Hlavní obsah
Článek

Česká kráska Kateřina Průšová (40) ví, jak se udržovat v kondici. Modelka, která má jedny z nejkrásnějších nohou českého showbyznysu, intenzivně sportuje. A když nepomáhá ani pravidelná návštěva fitcenter, své tělo formuje bezbolestnou liposukcí.

A právě proto je Miss České republiky 2002 Kateřina Průšová neustále žádanou modelkou a již patnáctým rokem se věnuje modelingu v České republice i v zahraničí. Katka má sice ke štíhlé postavě předpoklady, ale nic nenechává náhodě.

„Nepotřebuji hubnout mnoho centimetrů, jsem se svojí postavou poměrně spokojená, ale v blízké době mě čeká atraktivní focení v zahraničí a nechci mít nikde ani centimetr navíc. Proto jsem teď několikrát podstoupila neinvazivní liposukci, abych na fotkách vypadala co nejlépe. Ještě bych ráda vyhladila náznaky celulitidy, která trápí každou ženu. Před odletem na zahraniční focení si ji nechám odstranit radiofrekvencí, mám s tím dobrou zkušenost,“ upřesnila Průšová.

Katka má ráda sport a přiznala, že v zimě tráví téměř všechny víkendy na lyžích, přes léto se zase věnuje bruslení a dalším sportům, mezi kterými nechybí ani thajský box. V jídle se půvabná misska neomezuje, ale také nic nepřehání.

„Snažím se sport, jídelníček i kosmetické procedury vzájemně vyvážit, abych se udržovala v co nejlepší kondici. Zatím mě modeling baví, tak jsem ráda, že práce je pořád hodně,“ dodává modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám