Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show VyVolení je zhruba v polovině, ale už teď je zřejmé, komu se veřejné odhalování zamlouvá nejvíce. Lucka je v tomto ohledu nepřekonatelná a využije každou příležitost, aby šla s kůží na trh.

Zatímco většina soutěžících se odhaluje jen ve sprše, Lucka je podstatně odvážnější. Když se zábava rozproudí naplno, triko jde okamžitě dolů. V některých případech šla dokonce ještě o kus dál a stranou šly i její kalhotky. Jak se ovšem ukázalo, nebyl to jednorázový úlet. Lucka má totiž nahotu ráda a má světu co ukázat. Naštěstí má prozíravou maminku, která se na televizi v rámci zachování dobrých rodinných vztahů nedívá.

Když se ve vile konal hromadný striptýz, Lucka nemohla samozřejmě zůstat stranou. V doprovodu Ládíka a Honzy se nechala vyprovokovat k dalšímu výkonu, který vejde do dějin VyVolených. Lucka odhodila podprsenku a přitiskl se k ní Ládík, jehož pohlaví v tu chvíli skrýval jen svetr uvázaný kolem pasu. I ten šel ovšem v průběhu večera dolů, a Ládík se tak soutěžícím předvedl v celé své kráse. Lucka překvapila alespoň zadečkem, na němž je už docela znát, že životní styl ve vile její postavě příliš nesvědčí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám