Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soutěžící ve vile VyVolených každý den plní více či méně náročné úkoly, které mají prověřit, jak se zachovají v určitých situacích, což může být klíčové pro získání podpory u diváků a tím i v boji o pět miliónů.

Po bojovných hrátkách Vladkolandu, Románské republiky a Buldočince, se vila tentokrát oblékla do japonských barev. Obyvatelé vily si vyzkoušeli nefalšované japonské tradice, a dokonce dostali naservírované japonské pokrmy.

Asi nejvtipnější část japonského dne nastala, když se soutěžící převlékli za zápasníky japonského národního sportu sumo.

Nezastavitelný „mluvící kombajn“ Romana si to v sumo rozdala s Pavlínou, jež se konečně pořádně vybila po bolestném odchodu své přítelkyně Mirky, kterou minulý týden vyřadil ze hry nenáviděný Thomas. Ten se v sumo obleku také nenechal zahanbit a postupně vyřídil jednoho soupeře za druhým. Jak se VyVoleným seklo jako zápasníkům sumo, si prohlédněte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám