Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zdeňka Soušková (25) už sice reality show VyVolení opustila, ale pár týdnů na obrazovce jí stačilo k tomu, aby se zapsala do veřejného povědomí. Její jméno je nejčastěji skloňováno v souvislosti s plastickými operacemi, k nimž ovšem neměla žádný důvod.

Do svého vzhledu Zdeňka investovala nemalé peníze, aby si zvedla sebevědomí. Nepatřila prý k nejkrásnějším dětem a v pubertě snila o tom, jak ze sebe udělá dokonalou ženu. „Byla jsem mega ošklivá, nelíbila jsem se sobě. Některý ženský mají malý prsa a nevadí jim to, já jsem byla zakomplexovaná,“ prozradila nám Zdenička.

Na šest let starých fotografiích to ovšem Zdeňce mimořádně sluší a nechce se věřit, že by k ní příroda byla krutá. V 18 letech byla ukázkovou dívkou, ale přesto jí prý k dokonalosti mnohé scházelo. Na plastické klinice si tak pořídila silikonové implantáty a rázem dospěla v ženu. V rámci zdokonalování si Zdeňka nechala zvýraznit i rty a její tvář vylepšily i botoxové injekce.

„Teď už jsem spokojená, mám prsa, konečně jsem ženská,“ říká hrdě Zdeňka, která stále čeká, až se z vily vrátí její potenciální partner Thomas. S úpravami zevnějšku je na nějakou dobu konec, a to nejen kvůli značně omezeným finančním možnostem. „Někdo to může občas i přepísknout, což ale není můj případ. Mnoho žen má ještě více úprav,“ dodala Zdeňka, která skoncovala i s blond barvou vlasů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám