Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chystá se na nás zima a vaše auto už by chtělo vyměnit za nějaké lepší. Jenže peníze spolkla dovolená. Tak kde vzít na nové? Neslyšeli jste o Nejlepší autopůjčce? Bez nepříjemného prověřování, zbytečného papírování a dlouhého čekání získáte až 300 000 Kč. Spousta peněz, za které pořídíte pořádné auto nejen na zimu. Zkuste Nejlepší autopůjčku a můžete si koupit třeba právě jedno z těchto aut.

Vyhledávaný model Škoda Fabia 1.2 hatchback, z roku 2008, po 1. majiteli, najeto pouze 66 598 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbený model s bohatou výbavou. Kvalitní a prověřený vůz s nízkou spotřebou a pravidelným servisem. Oceníte levné povinné ručení. Výbava nabízí počítač, klimatizaci, posilovač řízení, mlhovky, ABS, centrální zamykání či stereo. Že je to skvělá nabídka? Nemusíte se bát, že vám uteče. Vyřízení Nejlepší autopůjčky je nesmírně rychlé a jednoduché. Půjčky do výše 300 000 Kč jsou schváleny během 10 minut! Stačí vyplnit žádost na nejlepsi-autopujcka.cz a za chvíli je auto vaše.

Skvělá Škoda Octavia 1.9 TDI combi, z roku 2010, po 1. majiteli, najeto pouze 42 463 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný rodinný vůz s vyhledávaným motorem, koupený nový v ČR, po 1. majiteli, s úsporným provozem. Jedná se o spolehlivý a kvalitní vůz s klimatizací, tempomatem, handsfree, ABS, ASR, ESP či střešním nosičem. Rádi byste si konečně pořídili pořádné auto, jako je například tato Octavia? S Nejlepší autopůjčkou pro vás žádný vůz není nedostupný. I když vás odmítnou v bance, cesta k lepšímu autu je stále otevřená. Vyzkoušejte Nejlepší autopůjčku. 98 % žádostí o úvěr je schváleno!

Spolehlivý a elegantní Ford Focus 1.6 16V, z roku 2009, po 1. majiteli, najeto pouze 52 862 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Praktický a pohodlný rodinný vůz do města i na delší cesty. Díky pečlivému majiteli je ve velmi hezkém stavu. Výhodou jsou nízké provozní náklady. Vybavený například klimatizací, mlhovkami, ABS, ASR, ESP či stereem. Chtěli byste pro svou rodinu Ford Focus, ale bojíte se, že je pro vás nedosažitelný? I tento vůz si můžete bez problémů dovolit díky Nejlepší autopůjčce. Délka splácení je až 84 měsíců. To umožní nastavit výšku splátek, které vám určitě takzvaně nepolezou do peněz.

Populární VW Passat 2.0 TDI combi, z roku 2009, po 1. majiteli, najeto pouze 87 995 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spolehlivý a pohodlný vůz pro rodinu i firmu. Potěší výkonný, ale úsporný motor, a objemný zavazadlový prostor. Spolehlivý vůz s bohatou výbavou. Automatické parkování, vyhřívané sedačky, tempomat, asistent rozjezdu do kopce, couvací kamera, dešťový senzor, multifunkční volant. Jste v důchodu a rádi byste jezdili tímhle spolehlivým a bezpečným Passatem? Máte však obavy, jestli vám na něj banka půjčí? Nedělejte si starosti. Právě proto je tu Nejlepší autopůjčka. Schváleno je 98 % žádostí!

Elegantní a prostorné SUV Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi, z roku 2009, po 1. majiteli, najeto pouze 82 638 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tohle sympatické prostorné SUV vypadá skvěle a je jako dělané pro rodinu. Pohon 4x4 vás dostane, na jakýkoli rodinný výlet. Oceníte bohatou výbavu, která nabízí např. ABS, ASR, ESP, „dřevěný“ interiér, palubní počítač, tempomat, multifunkční volant, navigace, dešťové a parkovací senzory. Chcete svou velkou rodinu vozit v tomto prostorném SUV? Nemusíte zatěžovat rodinný rozpočet vysokými výdaji. Nejlepší autopůjčka nabízí 0% akontaci a splátky, které se nastaví podle vašich potřeb.

Další články

Načítám