Hlavní obsah
Článek

A máme tady prvního nahého chlapa čtvrté řady VyVolených. Kdo by ale řekl, že jím bude nesmělý Ládík?

Nahota byla dosud ve vile výsadou žen a pánové se neosmělili k tomu, aby alespoň ve sprše odložili plavky či spodní prádlo. Toto tabu ovšem v noci padlo a Ládík posunul hranici reality show opět o kus dál. Po náročném večeru skončil s vnadnou Romanou ve sprše a na zakrývání rozkroku neměl ani pomyšlení.

Romana už ukázala taky kdeco, takže pro Ládíkovy výtržnosti měla pochopení. Když jde o zábavu, nesmělost musí jít stranou. Introvertní panic, který ve vile pořádně zvlčel, se pak ovšem netrápil ani při utírání. Během pohybu po koupelně nepotřeboval ručník a Nikol s Luckou se nestačily divit, s kým mají tu čest sdílet ostře sledovanou vilu. Ládík je totiž nejspíš na svou mužskou chloubu hrdý a ochotně se svou výbavou pochlubil. Jeho přednosti dokonce ohodnotí i Agáta Prachařová v nedělní Noční show VyVolených.

Ládík svým výkonem trumfnul i Sašu z první řady VyVolených, jehož koupelnové výstupy patří k tomu nejzajímavějšímu z historie soutěže. Ládík má ovšem před sebou ještě několik dalších týdnů a kdoví, k čemu všemu ještě dojde. První intimní zkušenosti s Vladkem i Luckou už má za sebou.

Reklama

Další články

Načítám