Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U příležitosti prodloužení pražské výstavy věnované Marilyn Monroe (†36) se do nejslavnějšího sexuálního symbolu stylizovala Simona Krainová (51). Česká modelka zvládla tuto roli na výbornou.

Nejenže Simona oblékla přesně ty stejné saténové šaty, ve kterých ve filmu z roku 1953 ’Páni mají radši blondýnky’ zpívala Marilyn slavnou píseň ’Diamonds Are A Girl's Best Friend’, ale na večírku naprosto dokonale imitovala pohyby a grimasy sexuální bohyně Hollywoodu.

Krainová má Monroe prostě v oku. Aby taky ne, když k filmové legendě vzhlížela už jako malá holka. Krainová viděla snad všechny její filmy a přečetla několik biografií. „Marilyn přirovnávám k cibuli. Má spoustu vrstev a na povrchu je úplně jiná než vevnitř. Hodně lidí ji vnímá jako povrchní blondýnu, ale já myslím, že měla obrovský komediální talent a spoustu lidí inspirovala. Včetně mě," nechala se slyšet Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám