Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gábina Kratochvílová (34) se na mezinárodní soutěž krásy Miss Universe připravuje velmi poctivě. A to do té míry, že včera podstoupila revizi svého chrupu a nechala si své zoubky vybělit. Na kliniku nedorazila Česká Miss 2013 sama, ale doprovázela ji její starší sestra Jana.

V době dospívání nebyly zrovna nejlepšími kamarádkami, a jelikož bydlely v jednom pokojíčku, tak se často praly. Nyní ale jedna bez druhé nedají ani ránu. „Jako malé jsme byly hašteřivé. Když bylo Gábině patnáct let, tak se to nějak přelomilo," svěřila se nám Gábinina starší sestra a nejlepší kamarádka v jedné osobě. „Teď si rozumíme úplně ve všem. Máme stejný vkus na kluky, milujeme stejné jídlo, dobré pití, filmy. Chodíme spolu nakupovat, víme, co se té druhé líbí, a tak si umíme udělat radost," říká Jana.

„To, že jsme šly do bělení zubů společně, je skvělá výzva. Alespoň se budeme vzájemně podporovat a hlídat při dodržování diety, kterou je důležité po bělení nezanedbat. Vyřadit z jídelníčku všechny barevné dobroty, to chce opravdu výdrž a disciplínu,“ řekla Jana.

Reklama

Další články

Načítám