Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Lucku, která v poslední době proslula svými striptýzovými kreacemi, přišla do studia podpořit maminka. Atraktivní dáma si je vědoma divokosti své dcery, a proto si kontroverzní show raději nepouští.

Zprávy o tom, že se Lucka až podezřele často před kamerami svléká donaha, se k ní ovšem dostaly i tak. Její maminka tak nechce ztrácet nervy a od VyVolených si zachovává odstup. „VyVolené nesleduji záměrně, protože se nechci rozčilovat tím, co se tam děje a myslím, že rodiče nemusí vědět úplně všechno o svých dětech,“ řekla Lucčina maminka po čtvrtečním přímém přenosu.

Ostříhání své dcery už ustála, teď ji trápí především fakt, že se Lucka nechává vyprovokovat Vladkem. Podobné výstupy by totiž mohly ohrozit její další setrvání v soutěži, na jejímž konci je lákavých pět miliónů korun.

Lucka je podle maminky nevyzpytatelná, a diváci se tak nejspíš dočkají dalších překvapení. Vášnivá milovnice pejsků totiž v pubertě o zvířata vůbec nestála a žila punkem. Teď je ovšem láska k pejskům jejím poznávacím znamením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám