Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je mladý, přitažlivý, a kdyby se volil 'Pekáč roku', asi by ho s přehledem vyhrál. Třiadvacetiletý Slováka Michala Gajdošecha, který před dvěma lety skončil na Muži roku druhý a letos získal cenu nejhezčího Slováka za uplynulých pět ročníků, nedávno opustila přítelkyně. A už hledá další. Která ho má šanci zaujmout a co jí naopak může nabídnout on? Podívejte se do fotogalerie!

Je o něj velký zájem, v Čechách není moc vytíženějších modelů. Má za sebou focení pro známé fotografy (včetně Roberta Vana), řadu kampaní, titulky časopisů i spoustu módních přehlídek. Pracuje téměř výhradně v Čechách, i v zahraničí ale slavil řadu úspěchů.

„Dostal jsem titul Mister International 2013 Slovak Republic a za pět týdnů jedu reprezentovat do Jakarty. Někdy v jídle zhřeším a dám si klidně i pořádnou porci knedlíků. Teď to ale nehrozí. Cvičím každý den a snažím se co nejvíc dodržovat životosprávu. Jím hodně bílkovin, abych nabral svalovou hmotu, a vyhýbám se sacharidům. Takže žádný chléb nebo něco mastného. Spíš tvaroh, maso a zelenina,“ popisuje svůj jídelníček slovenský krasavec.

Paradoxní je, že nepatří k sortě narcisů – sám sobě se nikdy nelíbil. K modelingu se dostal jen náhodou, když mu jedna z bývalek zařídila focení, které dopadlo nad očekávání dobře.

Student pražské Vysoké školy ekonomické je už pár týdnů svobodným mládencem. „Na ženy jsem strašně náročný. Musí mít super postavičku. Lidé, co mě znají, vědí, že jsem zatížený na malé zadečky,“ přiznává bez uzardění. A dodává, že kdyby chtěl, mohl by si sexem vydělat neuvěřitelný majlant.

„Dostávám hodně nabídek od pánů. I když je s díky odmítnu, píší mi, že každý má svou cenu a že si mám říct tu svou. Na to už ale neodpisuju. Jsem na ženy a nemíním se v tomhle ohledu nijak měnit,“ dodává s úsměvem sympaťák s neuvěřitelnými břišáky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám