Hlavní obsah
Článek

Dcera zpěvačky Lenky Filipové, devatenáctiletá Lenny, má pěkně našlápnuto ke kariéře úspěšné písničkářky. Čerstvá maturantka vydala debutovou autorskou desku, koncertuje a teď opouští rodné hnízdo a stěhuje se do Anglie, kde už v říjnu zahájí studium hudby na prestižní univerzitě.

Filipová svoji dceru Lenku od dětství vedla k hudbě. Hodiny a hodiny strávily cvičením na kytaru. „Mámě bylo líto, když jsem od kytary uhnula k pianu, ale dnes už to neřeší a myslím, že je ráda,“ prozradila Lenny novináři Honzovi Dědkovi v jeho talkshow 7 pádů. Dnes spolu často koncertují, a pokud se mámě Lence dceřino vystoupení nelíbí, neváhá jí uložit pořádnou pokutu. „Už se stalo, že mě mamka potrestala a strhla mi peníze z platu za to, že jsem se chovala blbě. Byla jsem na koncertě nepříjemná a nesoustředila jsem se. Natvrdo mi řekla, že takhle se chovat nemůžu a dala mi pokutu,“ prozradila Lenny.

To ale nebyl první případ, kdy nadějná písničkářka svoji slavnou matku vytočila. První infarktový stav jí přivodila, když se nechala tetovat. „Nejprve si myslela, že je to hena. Když se dozvěděla pravdu, chvíli šílela, ale pak se s tím smířila. A táta (architekt) mi řekl, že jsem mu měla říct, aby mi to navrhl, mám to totiž blbě udělané,“ práskla Lenny. „Byl to spontánní nápad a myslím, že je to moje první a také poslední tetování,“ směje se zpěvačka, která už balí kufry a stěhuje se do Británie. „Moc se těším, gympl už mě poslední roky nebavil, hrozně mě brzdil,“ dodala Lenka Filipová mladší alias Lenny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám