Hlavní obsah
Článek

Syn skladatele Karla Svobody Petr bude dvojnásobným otcem. Jeho manželka, zpěvačka a herečka Lucia Gažiová, je těhotná. Bříško ukázala na slavnostním křtu své desky Na blond. Čtyřletý Ferdinand tak bude mít brzy sourozence.

To, že je v jiném stavu, Gažiová prý dlouho vůbec netušila. „Vím to teprve měsíc a půl, a to za chvíli rodím,“ svěřila se Lucia. V kolikátém měsíci je, už ale nechtěla prozradit. Podle indicií, které nám poskytla, by se dalo hádat, že je v půlce sedmého. Na rozdíl od jejího muže, který se na přírůstek nesmírně těší, není Lucia z neplánovaného těhotenství zrovna moc nadšená.

„Konečně mi roste syn. Jsou mu čtyři. Kdo by chtěl další dítě. Jsem blázen nebo co?“ říká zcela vážně Gažiová. Pohlaví miminka Lucia neprozradila. "Petr říkal, že chce pouze holku. Když to bude kluk, tak ho domů nechce,“ směje se přírodní brunetka, která se nedávno odbarvila na blond kvůli novému stejnojmennému videoklipu. Tuto změnu si velmi pochvaluje i její manžel Petr Svoboda.

„Uvidíme, jak dlouho jí to vydrží, jsem její fanoušek,“ skládá poklony ženě Svoboda a dodává: „Přemýšlím, jestli neuděláme nějaký pakt, že každých deset let bude někdo jiný. Brunetka, rusovláska, blond, černovláska. Je skvělá herečka, tak si k tomu může vymyslet jinou osobnost. Proč ne, já se rozhodně nebudu nudit v Jevanech ani nikde jinde,“ líčí se smíchem. Že by se mu manželka po deseti letech omrzela? To Petr rozhodně popírá. „Miluju ji!" má jasno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám