Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Havířov nedal českému šoubyznysu pouze Simonu Krainovou (51) a Anetu Vignerovou (36). Kromě zmíněných krásek pochází z hornického města sympatická poprocková kapela Nebe.

Tahle partička na sebe upozornila při supportování kapely Kryštof na jejím vyprodaném zimním halovém turné a již se pomalu stává stálicí na koncertních pódiích. Fanynky jistě potěší jejich nový videoklip Vteřina, ve kterém kluci bojují s příšerou a zachraňují milenecký pár spoutaný v řetězech.

„Vteřina je o našich múzách, o radosti ze života, kterým teď naplno žijeme, a o další etapě, na kterou jsme se dali. Zažíváme takové dny a noci, že nechceme, aby někdy skončily,“ říká k singlu frontman kapely Petr Harazin.

Klip vznikal v temných lesích Nové Vsi pod Pleší a scénáře i režie se ujal Martin Müller, který s kapelou spolupracoval i na jejich předchozím klipu Legosvět. Mimo jiné je podepsaný pod videoklipem Křídla z mýdla, na kterém kapela Kryštof spolupracovala s Jaromírem Nohavicou.

„Natáčení pro nás bylo velký zážitek. Točit přes noc se vzhledem k vysokým letním teplotám přes den ukázalo jako skvělé řešení. Faktem však zůstává, že nejsme žádní excelentní herci, a tak jsme museli spoustu scén přetáčet, takže trika jsme propotili tak jako tak,“ prozradil Harazin.

Reklama

Další články

Načítám